Interim CFO

apr 15, 2019

Vår klient är ett av Sveriges främsta inom sin nisch med ca 5 mdr i omsättning. Klienten söker omedelbart engagera en erfaren Interim CFO för att vara en stor del av verksamhetens utveckling och förändring och framförallt se till att sätta struktur för att verksamheten framåt skall vara betydligt mer lean.

Rätt Executive Interim för detta uppdrag är en senior Interim CFO med erfarenhet från IPO alt. börserfarenhet. Erfarenhet av att framgångsrik ha lett stora personalgrupper är en förutsättning då man kommer att vara VDs tydliga högra hand. För att lyckas i detta uppdrag ser vi att du har ett stort affärsintresse med vana att hela tiden tänka affär och kund. Du får gärna har erfarenhet från industri – och har därmed fått med sig hur man jobbar med ständiga förbättringar.

Placering är i Stockholm. Startdatum relativt omgående och ca 6-9 månader framåt.