Interimt stöd HR-direktör

maj 14, 2019

Vår klient är ett globalt bolag noterat på large cap med produktion och försäljning över hela världen. Bolaget söker omedelbart engagera ett interimt stöd till HR-direktör. Fokus i rollen kommer bl.a. ligga på att genomföra byte av globalt HR-system samt att leda och genomföra en global medarbetarundersökning. Även andra delar kopplade till Learning and Development ingår i rollen, både strategiska och mer operativa.

För att leverera i detta uppdrag ser vi att du är en självgående senior HR profil som tidigare arbetat brett med HR. Du har stor erfarenhet från internationella bolag med vana av att samarbeta och agera i en internationell kontext med kollegor i många olika världsdelar.

Placering är i Malmö. Startdatum omgående och ca 6 månader framåt.