NYHETER

Jyrki Heinimo – Interim Manager

Jyrki Heinimo – Interim Manager

Jyrki Heinimo har över 30 års erfarenhet från internationella roller inom marknad, export och försäljning och är verksam i Finland där Interim Management är en bransch som växer sakta. ”Finland är lite mer konservativt än Sverige och många tror att det är en dyr lösning, men det är egentligen tvärtom.”

Pia Nilsson om Interim Management

Pia Nilsson om Interim Management

Pia Nilsson har en lång bakgrund inom Interim Management och kombinerar interimsuppdrag med styrelsearbete. “Fördelen är att du i realiteten får en verksamhetskonsult in house – någon som verkligen lär känna verksamheten och ändå har konsultens verktygslåda, perspektiv och integritet.”

Interimt stöd HR-direktör

Interimt stöd HR-direktör

Vår klient är ett globalt bolag noterat på large cap med produktion och försäljning över hela världen. Bolaget söker omedelbart engagera ett interimt stöd till HR-direktör. Fokus i rollen kommer bl.a. ligga på att genomföra byte av globalt HR-system samt att leda och genomföra en global medarbetarundersökning.

Interim CFO Malmö

Interim CFO Malmö

Vår klient är ett bolag inom industriproduktion med en omsättning på ca 250 MSEK. Klienten söker engagera en erfaren Interim CFO i väntan på att en ny permanent kommer på plats under hösten. Fokus är på att sätta upp operativ uppföljning och styrning samt att hantera månatlig rapporteringen och prognostisering.

Anders Rothstein om att engagera en interim förändringsledare

Anders Rothstein om att engagera en interim förändringsledare

”Det är en kostnadseffektiv lösning där man kortsiktigt får en erfaren person som är operationell, en förändringsledare som lägger grunden långsiktigt.” Anders Rothstein, CEO Elfa International AB, delar sina erfarenheter av att engagera en Interim Manager.

Interim VD

Interim VD

Vår uppdragsgivare är ett bolag i södra Sverige med ett unikt kunderbjudande inom tillverkningsindustri. Man söker nu omgående en erfaren VD som kan driva bolaget med ökat fokus på affärsutveckling och försäljning.

Interim CFO

Interim CFO

Vår klient är ett av Sveriges främsta inom sin nisch med ca 5 mdr i omsättning. Klienten söker omedelbart engagera en erfaren Interim CFO för att vara en stor del av verksamhetens utveckling och förändring och framförallt se till att sätta struktur för att verksamheten framåt skall vara betydligt mer lean.