NYHETER

Interim CPO

Interim CPO

Uppdragsgivaren är en global spelare inom customer service med flertalet stora internationella kunder. Man söker nu en erfaren CPO som kan leda bolagets globala HR-organisation.

Interim VD

Interim VD

Vår uppdragsgivare är ett bolag i södra Sverige med ett unikt kunderbjudande inom tillverkningsindustri. Man söker nu omgående en erfaren VD som kan driva bolaget med ökat fokus på affärsutveckling och försäljning.

Interim CFO

Interim CFO

Vår klient är ett av Sveriges främsta inom sin nisch med ca 5 mdr i omsättning. Klienten söker omedelbart engagera en erfaren Interim CFO för att vara en stor del av verksamhetens utveckling och förändring och framförallt se till att sätta struktur för att verksamheten framåt skall vara betydligt mer lean.

Eva Sjöwall – Interim CIO

Eva Sjöwall – Interim CIO

“En fråga att ställa sig som bolag är också, vad kostar det att inte ta in någon vid ett eventuellt glapp?” Eva Sjöwall har över 20 års erfarenhet som CIO. Idag är Eva verksam som Interim CIO, ta del av vårt samtal om ledarskap och Interim Management.

Interim CFO

Interim CFO

Vår klient är ett av världens främsta inom sin nisch och är nu i snabb tillväxt. Klienten söker omedelbart engagera en erfaren Interim CFO på ledningsgruppsnivå för att hjälpa till att sätta struktur och vara med och ta bolaget till nästa nivå.

Interim Ekonomichef/Koncerncontroller

Interim Ekonomichef/Koncerncontroller

Vår klient är ett av Nordens ledande bolag inom sin nisch, ett bolag i mycket stark tillväxt med tydlig förvärvsagenda. Klienten söker omedelbart engagera en mycket erfaren Interim Ekonomichef/Koncerncontroller för att ansvara för att stötta bolaget att bygga en finansiell struktur för fortsatt internationell tillväxt.

Per Udén om förändringsledning och Interim Management

Per Udén om förändringsledning och Interim Management

“Att ta in en Interim Manager är en relativt liten kostnad mot vad man kan få ut av personen. Allt fler inser att det är en win-win situation.” Per Udén har en lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling och förändringsledning, ta del av hans tankar gällande att leda i förändring och fördelarna med Interim Management.